Close

iunie 7, 2018

DISEMINARE INFORMATII PROIECT ERASMUS, 7 IUNIE 2018

Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari a desfășurat astăzi, 7 iunie 2018, activitatea de diseminare a rezultatelor proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ „Key for Innovative Teaching”, organizată cu prilejul Zilei Erasmus. Alături de cadrele didactice din școala noastră, la activitate  au fost invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, ai școlilor din Năvodari și ai comunității locale.

În cadrul întâlniriii au fost prezentate de către elevi obiectivele proiectului, activitățile desfășurate în primul an de implementare și rezultatele obținute. Cadrele didactice implicate direct au prezentat etapele din primul an de implementare și au realizat o diagnoză a activităților derulate până în prezent în cadrul acestui proiect european.

Tot elevii au prezentat rezultatele sondajului aplicat colegilor lor, dar și părinților, pentru identificarea factorilor interni și externi care influențează nivelul de implicare a elevilor în propria instruire, cât și succesul lor școlar.

În final, elevii participanți la mobilitatea din Italia, la Școala „ MAURO DEL GIUDICE”, din RODI GARGANICO, ITALIA, au prezentat câteva din impresiile lor de după mobilitate:

„Mobilitatea la școala ”Mauro del Giudice” din Rodi Garganico, Italia, a fost o experiență inedită, căci mi-a oferit ocazia de a mă familiariza cu un sistem nou de învățământ, de a lucra în echipă, de a aprofunda și de a folosi în mod practic competențele digitale și lingvistice, dar și de a mă adapta la situații noi.” (Nasturaș Flavia – Maria – clasa a V-a B, Școala Gimnazială „Grigore Moisil”Năvodari)

„… această mobilitate mi-a oferit șansa de a cunoaște o altă țară, cultura și limba italiană”. (Spiridon Bianca – clasa a VI-a C, Școala Gimnazială „Grigore Moisil”Năvodari)

„Eram puțin timidă la început, pentru că nu eram sigură pe abilitățile mele de a vorbi engleza. A fost o experiență minunată, demnă de păstrat ca amintire. Aș mai participa la un astfel de proiect cu orice ocazie. Sunt mândră că am reușit să mă integrez în proiectul ERASMUS+.” (Ailiesei Ana- Maria – clasa a VIII-a B, Școala Gimnazială „Grigore Moisil”Năvodari)

https://www.facebook.com/pg/Scoala-Grigore-Moisil-Navodari-286200281429203/photos/?tab=album&album_id=1648317125217505

Coordonator proiect,

Prof. Adriana David, Școala Gimnazială “Grigore Moisil” Năvodari

Director  Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari,

Prof. Ligia Elena Mangri

2 Comments on “DISEMINARE INFORMATII PROIECT ERASMUS, 7 IUNIE 2018

adam
august 2, 2019 at 10:17 am

O experinenta de neuitat!

Răspunde
Alina D.
septembrie 6, 2019 at 7:26 pm

Felicitari!

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *